Happy Kids Angol Óvoda
1124 Budapest, Fodor u. 36. 

Telefon: +36 1... megnézem
+36 3... megnézem

Mutassa térképen!

Happy Kids óvodai csoportok pedagógiai programja

Kiscsoport (Pre-K I) (3-4 évesek)
Ebben a csoportban főként tematikusan szervezett játék folyik. Ebben az életkorban a játéknak nagyon fontos szerepe van a szocializációban és a fejlődésben. Kézműves foglalkozásokon fejlesztjük a finommotorikát, sokat használunk zsírkrétát, színes ceruzát. A nagymozgást tornával és pónilovaglással fejlesztjük. Sok színes kirakó, építőkocka, játék jármű és mászóka várja a kicsiket az óviban, de a természetesen sok beszélgetés és mese is.

Középső csoport (Pre-K II.) (4-5 évesek)
Ebben korban már nagyobb hangsúlyt kap az olvasás- illetve íráselőkészítés és a számfogalom-előkészítés. A különböző foglalkozások célja, hogy fejlesszük a koncentrációjukat, memóriájukat és egyre nagyobb ismereteik legyenek a formák, színek és méretek világáról. A gyerekek napjaiban egyaránt helyet kapnak a tanulási foglalkozások mellett olyan izgalmas tevékenységei is mint a kézművesség, a zene és az ének, a torna, az úszás és a számítógép.

Nagycsoport (Kindergarten) (5-7 évesek)
Nagycsoportban már olyan magas szintű program várja a gyermekeket, amely integrált, tematikus megközelítést alkalmazva fedi le a nyelv, matematika, természettudományok, társadalomtudományok, művészetek, számítógép, zene, dráma, testnevelés tárgyköreit. Ennek a korosztálynak már leginkább olyan aktív tevékenységet tartogatunk, amelyek során természetes kíváncsiságuk és kísérletező kedvük révén új fogalmakkal ismerkedhetnek meg, és problémamegoldó képességük fejlődhet. Folyamatosan zajlik természetesen az angol és a magyar nyelv tanulása, valamint megismertetjük őket Magyarország hagyományaival, kultúrájával.

„A Happy Kids jó hírnevét az egyéni fejlesztő programok szilárdították meg, melyek az egyes gyerekek egyedi képességeihez és fejlettségi szintjéhez igazodnak. Alapos felkészítést biztosítunk öt-hétéves gyermekeink számára, hogy zökkenőmentes legyen az átállásuk és beilleszkedésük a választott nemzetközi, kéttannyelvű vagy magyar iskolában. A gyerekek írni és olvasni tanulnak angol nyelven saját egyéni nyelvtudási szintjüknek megfelelően.”

Pedagógia programunk bővebben>>>

Ezek az óvis csoportok váják a kicsiket az angol óviban:

  • Happy Hippos
  • Marvellous Meerkats
  • Jolly Giraffes
  • Friendly Frogs
  • Brilliant Pandas
  • Cheeky Monkeys

8 hónapos kortól a Happy Kids Angol Bölcsöde fogadja a gyermekeket.